Tranebærsmåkager (Bodil)

 

 

 

 

 

 

(cirka 35 stykker)

½ vaniljestang

100 g sukker

200 g stuetempereret smør

250 g Blå Finax mel

½ tsk. stødt kanel

Pynt

Tørrede tranebær

Hele opskriften indeholder ca. 65 mg phe. En småkage indeholder ca. 2 mg phe ved 35 stk. 

 

 

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud med en lille kniv.

Mas kornene sammen med lidt sukker, så kornene skilles ad.

Bland alle ingredienserne sammen i en røreskål. Når dejen hænger sammen, trilles den til en pølse. Skær pølsen i ca. 35 stykker. Tril stykkerne til kugler. Sættes på bagepladen med god afstand mellem kagerne, da de flyder ud.

Placer en tranebær på hver af kagerne.

Bag småkagerne i ovnen ved 185˚C i 15 – 18 minutter, til de er gyldne.

Opbevar tranebærsmåkagerne i en beholder med tætsluttende låg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: