Om

Dette er en blog der handler om at leve på lavprotein-diæt. Den er skrevet af mødre til børn der lever på lavprotein-diæt og indeholder opskrifter, tips, erfaringer og meget andet.

Reklamer
Comments
6 Responses to “Om”
 1. camilla1983 siger:

  Hejsa…
  Syntes det er en rigtig god idé med denne blog 🙂 Har allerede printet kammerjunker ud, for det kan min datter lide…. der er jo bare så aaaalt for mange proteiner i de alm.

  Jeg er mor til Clara, som blev født for lidt over 1 år siden, med stofskiftesydommen Tyrosinæmi type 1.

 2. marieeiriksson siger:

  Hej Camilla, dejligt at du kan bruge bloggen. Håber hun bliver glad for kammerjunkerne:)

 3. Gro Solvoll siger:

  Hei, for en super blogg! Jeg er så glad for alle nye oppskrifter med lite protein, da det lett blir litt ensformig kost hjemme hos oss. Har fått mange gode tips allerede, og gleder meg til å følge dere videre!

  Hilsen Gro, mamma til Nor født i 2009 med glutarsyreuri type 1.

 4. Merete siger:

  Hej
  Vi følger også bloggen og har også haft glæde af forskellige tips, så vi er meget glade for at kunne følge med på sidelinien.
  Mor til Clara med Arginoravsyreuri.

 5. Le siger:

  Hej

  Tak for en meget inspirerende blog. Jeg er for 10 måneder siden blevet mor til August, som har OTC. Min søn er nu blevet så stor, at han skal til at få fast føde, hvilket betyder, at jeg skal til at bage. Jeg vil derfor høre, om I kan anbefale en bagemaskine, som er særlig god til at bage lavproteinsmel? Er der måske også en af jer, som måske ligge inde en en god opskrift på brød til brødmaskinen? Jeg håber, at I kan hjælpe.

  Mvh
  Le

  • eirixon siger:

   Hej Le
   Det vigtigste er at maskinen har et program til Glutenfri brød – det er ikke alle bagemaskiner, der har det. Derudover er det vist mest et spørgsmål om du vil købe en dyr maskine hvert andet/tredje år eller en billig maskine som du skifter ud en gang om året.

   Vi har både haft en Panasonic til omkring 1700 kr (nu reservemaskine) og forskellige modeller til omkring 3-400 kr. Kvaliteten af brødene er nogenlunde ens, men de billige maskiner har kun holdt til mosten 6-12 måneder før de er brudt sammen.

   En ting der er værd at tage med er at jo længere brødet hæver, des bedre bliver resultatet – det skal så vejes op mod hvor længe man vil vente på at det bliver færdigt 🙂

   Mit bud er at købe en lille, billig maskine (med glutenprogram) i første omgang – I skal jo nok ikke bage hver dag i starten. De kan ofte købes i Elgiganten, Punkt 1, Bilka og andre steder.

   Vi bruger opskriften på siden af Blå Finax pakken – men tilsætter en smule sovsekulør, så brødet får lidt farve.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: